Home » Blog » Guasha Behandelingen » Guasha Gezichtsbehandeling – diepe ontspanning en bevordering gladde huid
behandeling kaken met kristallen mushrooms

Guasha Gezichtsbehandeling – diepe ontspanning en bevordering gladde huid

door | 16 jan, 2023 | Guasha Behandelingen

Weg met dat vermoeide en gespannen gezicht en heerlijk landen in je lijf. Lijkt je dat fijn? Met deze uitgebreide guasha gezichtsbehandeling maak ik bewust gebruik van het lymfesysteem, het bindweefsel en spierweefsel om het gezicht zo gunstig mogelijk naar voren te laten komen en je te laten ontspannen. 

Deze uitgebreide guasha gezichtsbehandeling is heel fijn bij tandenknarsen, kaakklemmen, nek- en of schouderpijn en spanningshoofdpijn.

Deze guasha gezichtsbehandeling is heilzaam voor mensen die tandenknarsen, kaak klemmen, nek- en of schouderpijn ervaren of spanningshoofdpijn hebben.  De behandeling zet ik tevens in bij verstopte sinussen. Tijdens de behandeling worden de sinussen opengezet en wordt het vocht afgevoerd.   

Acupressuur en behandeling reflexzones in het gezicht

Tijdens deze behandeling activeer ik tevens de acupunctuurpunten in jouw gezicht zodat er een goede energiedoorstroming in de meridianen ontstaat, wat zorgt voor  energie en ontspanning zodat je heerlijk kunt landen in je lijf. 

In jouw gezicht bevinden zich reflex zones net als bij je voeten en over je rug. Deze worden meegenomen in de behandeling voor een meer vrij  gevoel alsof er iets van je af gevallen is. Het geeft het gevoel van een heerlijk warme deken om je heen met een serene rust.   

De vorm van je gezicht komt tijdens deze guasha gezichtsbehandeling mooi naar voren. Vermindering spanning in je spierweefsel.  

De rozenkwarts spoon die ik gebruik tijdens deze guasha gezichtsbehandeling geeft je gezicht zijn vorm. Verder pas ik microtechnieken toe wat een  positieve invloed heeft op lijnen in het gezicht en wat de huid voller laat ogen. Ik werk met verwarmde kristallen mushrooms. De mushrooms helpen om spanningen in het spierweefsel te verminderen. De aangename warmte geeft een weldadige vorm van ontspanning.

De duur van de guasha gezichtsbehandeling.

De duur van deze uitgebreide guasha gezichtsbehandeling is anderhalf uur.

De olien waarmee ik werk.

In mijn praktijk werk ik met hoogwaardige en natuurlijke oliën om de huid te reinigen en te hydrateren. Tijdens de guasha gezichtsbehandeling werk ik met de gezichtsolie Rose of Neroli.

De gezichtsolie Rose is ideaal voor de normale tot droge huid. Deze blend zit vol met natuurlijke anti-aging olien, hydrateert de huid op elk niveau en wordt snel door de huid opgenomen. Vitamine A en E en omega 3, 6 en 9 maken je huid heerlijk zacht en houden je huid in een goede conditie.  

De gezichtsolie neroli is ideaal voor de normale tot vette huid. Deze blend zit vol met natuurlijke anti-aging olien en is ideaal voor de gecombineerde huid. De olie wordt gemakkelijk in de huid opgenomen zonder dat deze de porien verstopt. Vitamine A en E en omega 3, 6 en 9 maken je huid heerlijk zacht en zorgen voor een goede huidconditie. Deze gezichtsolie kalmeert en verzacht de huid en laat een opbeurende, kruidige, zoete geur van sinaasappelbloesem achter!  

Voor de reiniging van het gezicht gebruik ik een hoogwaardige advocado olie. 

Weldaad voor je huid en een oase van rust. 

Kortom een heerlijke revitaliserende en ontspannende gezichtsbehandeling wat een weldaad is voor je huid en je een oase van rust laat ervaren in je hoofd en je lijf!    

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over deze uitgebreide Guasha gezichtsbehandeling, klik dan op onderstaande link!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin