Contact over behandelmogelijkheden Guasha Therapie Ridderkerk

Neem gerust contact met mij op bij vragen over een guashabehandeling!

Ben je benieuwd wat guasha voor je doet en/of wil je meer informatie over een behandeling?

Voor contact voor behandelmogelijkheden vul je geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wanneer je jouw vraag gesteld hebt, dan  zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact over mogelijkheden voor jou van een guasha behandeling
Het is mijn missie om te laten ervaren hoe geweldig mooi het herstellend vermogen van het lichaam werkt en hoe effectief Guasha hierbij is!

Ik gun iedereen een pijnvrij leven met volop energie en een ontspannen gevoel. Ik kijk dan ook graag met je mee naar de behandelmogelijkheden voor jou.

In mijn praktijk bied ik de volgende combinaties van behandelingen aan:
Een behandeling van de rug, je schouders, de nek, schedelrand, het hoofd, de armen, de buik en de benen en een uitgebreide gezichtsbehandeling.

Tijdens een behandeling kijk ik waar spanning zit en neem ik meer mee in de behandeling dan alleen de pijnplek omdat de fascia/het bindweefsel zijn verbindingen heeft in heel het lichaam.

Contact over behandelmogelijkheden

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.

Wil je alvast meer informatie lezen over een guashabehandeling voordat je het formulier contact over behandelmogelijkheden invult, ga dan naar onderstaande link.

Bedrijfsgegevens:

 Guasha therapie Corry van Bockel
 Donckselaan 32
 2983 LC Ridderkerk
 06-12148391
info@corryvanbockel.nl

BTW-id nummer NL001975916B33
KvK-nummer: 50410938

Bereikbaarheid van mijn praktijk:
Er is gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer dan is er een bushalte op 14 minuten loopafstand van de praktijk aan de Benedenrijweg in Ridderkerk. Buslijn 144 gaat via de Keizerswaard naar het Zuidplein in Rotterdam. Buslijn 140 gaat naar Slikkerveer in Ridderkerk.

Aangesloten bij: het NIBIG

Nibig

Mijn licentie voor Guasha