Behandelingen bij fibromyalgie

Door middel van Guasha therapie help ik je wanneer je last hebt van pijn, stijfheid en vermoeidheid. Ook zul je ervaren dat guasha rust brengt zowel fysiek als mentaal.

ALSMAAR PIJN BIJ FIBROMYALGIE….

Hoe je af kunt komen van de alsmaar zeurende en vermoeiende pijn en stijfheid bij fibromyalgie?

Door middel van Guasha therapie help ik je wanneer je last hebt van pijn, stijfheid en vermoeidheid. Ook zul je ervaren dat guasha rust brengt zowel fysiek als mentaal.

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met pijn, stress, spierklachten, stijfheid en emoties die in de weg zitten, kan ik jou heel goed ondersteunen in het verminderen of verlost raken van pijnklachten en kun je loskomen uit een vicieuze cirkel van piekeren en emoties die een vrij en opgeruimd gevoel in de weg zitten.

Wanneer je veel last hebt van stijfheid en pijn dan is de kans groot dat afvalstoffen zich op hebben gestapeld in je bindweefsel. Je bent echt niet de enige en ik kan helpen deze afvalstoffen te verwijderen, zodat verklevingen in het bindweefsel en de spieren worden opgelost en er een betere doorbloeding en energiedoorstroming ontstaat voor een fit, ontspannen en opgeruimd gevoel!    

Wanneer je bij mij in de praktijk bent voor een guashabehandeling dan is het mogelijk dat ik jou naast de behandeling bij mij een techniek leer waarmee je zelf aan de slag kunt zodat je tussen de behandelingen in ook jezelf kunt ondersteunen! Dit doe ik in de vorm van een instructie hoe je aan jezelf een guashabehandeling geeft over je  kleding heen. Dit geeft een goede doorstroming van je energie en brengt rust en ontspanning in je lichaam. Een guashasteen is te verkrijgen in mijn praktijk. Ook is het mogelijk om de techniek voor een hoofdbehandeling te leren. Deze hoofdbehandeling is weldadig voor het slapen gaan omdat ballast aan energie bij een hoofdbehandeling losgelaten wordt wat voor ontspanning zorgt!   

frozen shoulder
fibromyalgie

Over de behandeling

Nu iets over de behandeling zelf. Tijdens de behandeling worden afvalstoffen uit het bindweefsel verwijderd door middel van de aanzuigende werking van een guashasteen waarmee ik over de huid ga. Ik behandeling daarbij de diepere lagen van de fascia in het bindweefsel. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en energiedoorstroming en pakt verklevingen aan in je bindweefsel en spierweefsel. Dit geeft vermindering van de pijn, stijfheid en vermoeidheid. Je zult zowel fysiek als mentaal meer rust ervaren.   

Er zijn diverse behandelmogelijkheden zoals een hoofd- en schedelrandbehandeling, een nek- schouder- en rugbehandeling, maar deze techniek wordt ook toegepast op de benen, de buik, de armen en handen.

Verder worden de reflexzones, de meridianen en acupunctuurpunten met de behandeling meegenomen, wat  zorgt voor een betere energiedoorstroming en een opgeruimd gevoel.    

Wil je hier meer over weten? Dat kan! Direct een afspraak maken voor een behandeling is mogelijk via de knop hierover maar via deze knop kun je tevens eerst kosteloos een vrijblijvend telefoongesprek aanvragen. 

Ik gun iedereen een pijnvrij leven en een leven waarbij de pijn niet meer op de voorgrond staat, maar echt genoten wordt van het geweldige geschenk van het leven zelf!  

 

nek- en schouderklachten
vraag naar de mogelijkheden van een guashabehandeling voor jou
Guasha therapeute Ridderkerk

Ik ga voor een goed resultaat!

In mijn praktijk neem ik echt de tijd voor je om de oorzaak van jouw klachten aan te pakken.

Op het plaatje bij deze tekst zie je waar de afvalstoffen zijn vrijgekomen op de rug. Al vrij gauw worden deze afvalstoffen meegenomen door de bloedbaan en het lymfesysteem en worden ze afgevoerd. 

Wil je weten welke behandeling voor jou ingezet kan worden, ga dan naar mijn contactpagina en stel je vraag. Ik zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

De reden voor mij om elke keer een Guasha behandeling te boeken bij Corry is dat het zo'n ontspanning geeft en de mobiliteit van mijn lichaam toe neemt na elke behandeling!