Home » Blog » Exceem klachten » Guasha bij Eczeem

Guasha bij Eczeem

door | 5 sep, 2019 | Exceem klachten

De guasha therapie kent vele toepassingsgebieden. De lijst van stoornissen, blokkades en ziekten die met Guasha behandeld kunnen worden is heel lang. Waar het vooral om gaat is dat het lichaam zijn uitscheidingstaak goed kan uitoefenen !

Bij een schoon lichaam zullen de uitscheidingsorganen zoals de blaas, de dikke darm, de longen en de nieren gemakkelijk hun afvalstoffen kunnen verwijderen.

Wanneer een of meerdere van deze organen hun taak niet goed kunnen uitvoeren vanwege te veel afvalstoffen, zal de huid de uitscheidingstaak overnemen. De huid zal zich als een soort sluis openen (zichtbaar als eczeem) om de afvalstoffen eruit te krijgen. Door middel van de Guasha therapie wordt het lichaam vrij gemaakt van de afvalstoffen door deze vanuit de kleine vaatjes mee te laten nemen via het bloedvaten en lymfesysteem.

De uitscheidingsorganen kunnen hun werk dan weer beter uitoefenen dan toen er sprake was van teveel afvalstoffen vanwege stress, spanning, voeding die niet bij het lichaam past, smog, milieuvervuiling, medicatie, roken, alcohol enz.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin