Ik bied je kosteloos jouw pijnvrij telefoonsessie aan.

In een 1-1 telefoongesprek wil ik je inzicht geven waarom het opruimen van afvalstoffen vanuit de diepere lagen in het bindweefsel zo belangrijk is in relatie tot jouw pijn, stijfheid en vermoeidheid.

Heb je een heel aantal taken, maar kom je er maar niet toe en lukt het je niet om je dingen die je wil doen gedaan te krijgen doordat jouw pijn en vermoeidheid je belemmert hierin?!

Herken jij je in het volgende?

  • Merk je dat het je lastig afgaat om alles te doen wat je wil doen? Wanneer pijn jouw energie wegneemt en jouw nachtrust verstoort dan gaan je dagelijkse taken je wellicht minder moeiteloos af. Guasha biedt een goede energiedoorstroming en een goede doorbloeding!
  • Heb je last van jouw spieren en lukt het je niet jouw taken uit te voeren? En word je in jouw bewegingsvrijheid belemmerd? Guasha pakt de verklevingen aan!
  • Vind je het moeilijk om ontspannen te werken en om in rust heerlijk ontspannen te zijn? Guasha biedt een detox van het bindweefsel en geeft zowel fysiek als mentaal herstel en ontspanning!

Wanneer jij hierin herkent, meld je dan nu kosteloos aan voor een 1-op-1 telefoonsessie van 30 minuten met mij!

Wacht niet te lang want ik geef in de maanden februari en maart in totaal 8 sessies van 30 minuten weg waarin je vrijblijvend al jouw vragen kunt stellen en ik je uitleg geef wat guasha voor je doet.

Kom in actie en pak nu jouw kans.

Wanneer je via onderstaande knop het contactformulier invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een telefonische afspraak met mij. Geef daarin aan dat je gebruik maakt van de Actie kostenloze telefoonsessie.