Over mij

Mijn naam is Corry van Bockel. In 1965 ben ik in Hilversum geboren. Tijdens mijn jeugd was er volop ruimte voor creativiteit en maakte ik graag tekeningen en hield ik van boetseren. Als gevoelig kind vond het het heerlijk om in de natuur te zijn. Het gaf mij een ontspannen gevoel. Wij hebben vlakbij de hei in Hilversum gewoond waar ik genoot van het wandelen op de hei met Timmy onze lieve hond.

Na de havo wiste ik eigenlijk niet precies welke richting ik op wilde. Natuurstenen heb ik altijd mooi gevonden maar dat ik er ook mee ging werken dat wist ik niet toen ik van de middelbare school kwam.

Op mijn vierentwintigste leerde ik Dick kennen op een vakantie in Griekenland, waar de liefdesvonk oversloeg. Na een jaar verkering ben ik samen met Dick in Ridderkerk komen wonen.  Inmiddels wonen wij al weer dertig jaar samen in ons fijne huis aan de Donckselaan tegenover het Doncksebos in Ridderkerk.

De interesse in de medische vakken werd bij mij gewekt toen ik zelf verbetering zocht in mijn gezondheid en energie. Dit is begonnen na een jarenlange zoektocht voor een oplossing voor een allesoverheersende pijn in mijn mond bij mijn tanden en kiezen. Na veel omzwervingen bij diverse tandartsen in heel Nederland kwam ik uiteindelijk terecht bij tandarts Proot in Belgie die mij verlost heeft van de ontstekingen in mijn kaakbot. Omdat ik in die tijd veel ingeleverd had aan energie ben ik mij gaan verdiepen in gezondheid.

Ik volgde diverse opleidingen in de natuurgeneeskunde en in 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Op de internationale therapeutenbeurs kwam ik in 2014 bij de stand van Harris Sleegers en kreeg ik uitleg over wat Guasha therapie doet. Ik was meteen heel enthousiast omdat ik op zoek was naar een therapie welke heel het lichaam behandelt en zorgt voor goede energie en een ontspannen gevoel zowel fysiek als metaal. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik zelf ook heb mogen ervaren hoe heilzaam Guasha werkt voor lichaam en geest. Het geeft mij een opgeruimd en ontspannen gevoel. Dit laat ik graag ook aan anderen ervaren! 

In 2015 ben ik gestart met het geven van guashabehandelingen en met veel succes!

Ik geef de behandelingen in mijn fijne praktijkruimte bij ons huis aan de Donckselaan.    

Het is mijn missie om te laten ervaren hoe geweldig mooi het herstellend vermogen van het lichaam werkt en hoe effectief Guasha hierbij is!

Ik gun iedereen een pijnvrij leven met volop energie en een ontspannen gevoel.

 

Volg mij op Social Media:

Santai Guasha Therapie

Bij de Santai Guasha® therapie speelt de reflexologie een belangrijke rol. Relexzones zijn huidzones op het lichaam die in verbinding staan met andere lichaamsdelen en organen.
De Santai Guasha therapeut werkt zowel op reflexzones als meridianen, om zowel een gerichte behandeling te geven als om vast te stellen waar in het lichaam zich problemen voordoen, op fysiek als mentaal vlak.

Psycho Sociale Basisvakken bij de Energieschool - Den Bosch

Tijdens deze inspirerende praktijkgerichte lessen word je bewust van de kracht van de geest  en de invloed op de fysieke gezondheid. In deze opleiding wordt holistisch naar de cliënt gekeken.

HBO Medische Basiskennis volgens Plato Eindtermen bij de School voor Homeopathie - Amersfoort

Tijdens de opleiding wordt de medische basiskennis per orgaanstelsel behandeld.

Wil jij af van de zeurende pijn?

Kom ervaren wat Guasha voor jou kan betekenen! Ik ondersteun bij het oplossen van pijnklachten wat de groei in bewustzijn mogelijk maakt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.