Plan nu jouw Guasha workshop “Zelf aan de slag met Guasha”

Dit is jouw kans om kennis te maken met Guasha!

 Wat leer je tijdens de workshop?

  • Je leert jezelf een basis gezichtsbehandeling geven.
  • Je geeft een hoofdbehandeling aan jezelf.
  • Je past een guashabehandeling toe over je buik, schouders, armen en benen over je kleding heen.

In de maand november heb ik drie data gepland waarin ik een Guasha workshop geef.

Ik geef de workshop op 3 november, 10 november en 24 november van 10.30 uur tot 12.00 uur. De workshop van 10 november is reeds vol.

Locatie workshop: Ridderkerk

Wat bereik je na toepassing?

N

Ontspanning in je gezicht en een jonge uitstraling; De totale doorbloeding van jouw gezicht wordt verbeterd. Een betere doorbloeding geeft een gezonde kleur en een frisse uitstraling. Na een behandeling van je gezicht voel je je meer ontspannen.

N

Je leert een eenvoudige techniek om ontspannen in slaap te vallen; Guasha biedt een weldadige behandeling wanneer je druk in je hoofd bent. De hoofdbehandeling doe je met een jade schraper, eventueel is ook een hoornen kam mogelijk. Jade zorgt voor een goede energiegeleiding en haalt de drukke energie eraf. Tijdens de workshop leer ik je hoe de steen vasthoud en welke strijkbeweging je hierbij maakt.

N

Een verbetering van jouw energie en jouw weerstand; Door je schouders, buik, benen en armen met een lange strijk over je kleding heen te behandelen, behandel je niet alleen je lichaam maar ook de meridianen. Je meridianen zijn de hoofdkanalen waar je Qi/Energie doorheen stroomt. Qi geeft je energie. Tevens geeft Qi je de motivatie om je te bewegen en terwijl je beweegt, versterk je jouw energie. Wanneer de doorstroming van Qi/Energie wordt verhinderd of als deze hier en daar geblokkeerd is dan verzwakt dit je weerstand.

N

Ontspanning in je lichaam; Het behandelen van de meridianen zorgt voor ontspanning en geeft verlichting van vermoeidheid.

Ik vraag een paar dingen aan jou om aan de workshop deel te kunnen nemen:

  • Voor deze workshop vraag ik een kleine bedrage van €5,00 (inclusief koffie en thee) en is voorafgaand aan de workshop contant te voldoen.
  • Voor de gezichtsbehandeling heb je een spiegel nodig die je voor jezelf mee neemt voor deze workshop.
  • Ik vraag je van te voren je email adres op te geven en een intakeformulier in te vullen want ik wil weten waar ik rekening mee dien te houden.
  • Vlak voor de workshop vraag ik je of je last hebt van Covid gerelateerde klachten. Ben je hier vrij van dan ben je van harte welkom. Ik houd rekening met de 1,5 meter afstand.

Per gekozen dag heb ik plaats voor drie personen dus wees er snel bij want VOL = VOL.

Wanneer je na de kennismakingsworkshop een guasha behandeling bij mij boekt in de periode van november 2021 t/m maart 2022 dan krijg je een guasha schraper/steen van mij en ontvang je deze schraper/steen tijdens je eerste behandeling.