Plan nu jouw Guasha workshop “Zelf aan de slag met Guasha”

Dit is jouw kans om kennis te maken met Guasha!

 Wat leer je tijdens de workshop?

  • Je leert jezelf een basis gezichtsbehandeling geven.
  • Je geeft een hoofdbehandeling aan jezelf.
  • Je past een guashabehandeling toe over je buik, schouders, armen en benen over je kleding heen.

In de maand mei 2022 geef ik weer een  Guasha workshop.

Ik geef de workshop op woensdag 18 mei  van 10.30 uur tot 12.00 uur. 

Locatie workshop: Ridderkerk

Wat bereik je na toepassing?

N

Ontspanning in je gezicht en een jonge uitstraling; De totale doorbloeding van jouw gezicht wordt verbeterd. Een betere doorbloeding geeft een gezonde kleur en een frisse uitstraling. Na een behandeling van je gezicht voel je je meer ontspannen.

N

Je leert een eenvoudige techniek om ontspannen in slaap te vallen; Guasha biedt een weldadige behandeling wanneer je druk in je hoofd bent. De hoofdbehandeling doe je met een jade schraper, eventueel is ook een hoornen kam mogelijk. Jade zorgt voor een goede energiegeleiding en haalt de drukke energie eraf. Tijdens de workshop leer ik je hoe de steen vasthoud en welke strijkbeweging je hierbij maakt.

N

Een verbetering van jouw energie en jouw weerstand; Door je schouders, buik, benen en armen met een lange strijk over je kleding heen te behandelen, behandel je niet alleen je lichaam maar ook de meridianen. Je meridianen zijn de hoofdkanalen waar je Qi/Energie doorheen stroomt. Qi geeft je energie. Tevens geeft Qi je de motivatie om je te bewegen en terwijl je beweegt, versterk je jouw energie. Wanneer de doorstroming van Qi/Energie wordt verhinderd of als deze hier en daar geblokkeerd is dan verzwakt dit je weerstand.

N

Ontspanning in je lichaam; Het behandelen van de meridianen zorgt voor ontspanning en geeft verlichting van vermoeidheid.

Ik vraag een paar dingen aan jou om aan de workshop deel te kunnen nemen:

  • Voor deze workshop vraag ik €15,00 (inclusief koffie en thee) en is voorafgaand aan de workshop contant te voldoen.
  • Voor de gezichtsbehandeling heb je een spiegel nodig die je voor jezelf mee neemt voor deze workshop.
  • Ik vraag je van te voren je email adres op te geven en een intakeformulier in te vullen want ik wil weten waar ik rekening mee dien te houden.
  • Wanneer we rekening dienen te houden met het Covid virus vraag ik je vlak voor de workshop of je last hebt van Covid gerelateerde klachten.

Ik heb plaats voor voor drie deelnemers  dus wees er snel bij want VOL = VOL.

De guasha steen die je van mij krijgt tijdens de workshop mag je na de workshop meenemen zodat je het geleerde thuis kunt toepassen.

Via onderstaande link kun je opgeven dat je deel wil nemen aan de Guasha workshop van 18 mei.