Gratis tips waarmee je zelf aan de slag gaat!

Ik help je wanneer je last hebt van pijn, stijfheid, spierklachten, verzuring, stress en emoties die in de weg zitten.    

Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met pijn, stress, spierklachten, stijfheid en emoties die in de weg zitten, kan ik jou heel goed ondersteunen in het verminderen of verlost raken van pijnklachten en kun je loskomen uit een vicieuze cirkel van piekeren en emoties die jou hinderen om vrij en opgeruimd te zijn.

Wanneer je je inschrijft voor mijn gratis tips via mijn website www.corryvanbockel.nl dan krijg je van mij een instructie voor een hoofdbehandeling. Deze hoofdbehandeling is weldadig is voor het slapen gaan zodat je lekker kan gaan slapen en uitgerust  wakker word. Een guashasteen is bij mij in de praktijk te verkrijgen of via de webshop van santai guasha. 

Mijn volgende tip die je ontvangt is een overheerlijk recept voor een glutenvrij en suikervrije koek die je als lunch kunt gebruiken maar ook heel lekker is bij de thee. 

Wanneer je dit wil test ik in mijn praktijk voor je uit welke  voeding voor jou een toegevoegde waarde geeft, dus de voeding waar je energie van krijgt. Maar ook wat averechts voor je werkt. Voeding die niet bij je past geeft afvalstoffen.  Afvalstoffen zullen zich in eerste instantie opstapelen in het bindweefsel wanneer deze niet zelf door je lichaam worden verwijderd. In het bindweefsel geeft het de minste klachten, maar later veroorzaakt dit vermoeidheid en pijnklachten.  

Wanneer het niet lukt om zelf de afvalstoffen te verwijderen en daar bij je echt de enige niet in dan kan ik je daarbij helpen. Zelf laat ik mij ook regelmatig ontdoen van afvalstoffen. Deze techniek geeft zo’n weldadig en opgeruimd gevoel dat ik het mis wanneer ik een tijdje geen behandeling heb gehad.   

Al na een eerste behandeling bij mij  in mijn praktijk zal ik je gratis tips meegeven waarmee je zelf aan de slag kunt.   Dit doe ik in de vorm van een instructie hoe je zelf je meridianen en reflexzones over je kleding heen kunt behandelen. Dit geeft een goede doorstroming van je energie en brengt rust en ontspanning in je lichaam.  

Nu iets over de behandeling zelf. Er zijn diverse behandelmogelijkheden zoals een hoofd- en schedelrandbehandeling, een nek- schouder- en rugbehandeling, maar deze techniek wordt ook toegepast op de benen, de buik, de armen en handen. Tijdens de behandeling worden afvalstoffen uit het bindweefsel verwijderd door middel van de aanzuigende werking van een guashasteen waarmee ik over de huid ga. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en daarmee ook betere werking van de organen. 

Verder worden de reflexzones, de meridianen en acupunctuurpunten met de behandeling meegenomen, wat  zorgt voor een betere energiedoorstroming en een opgeruimd gevoel.    

 Wil je hier meer over weten? Dat kan! Je  hoeft je dan alleen in te schrijven. Ik gun iedereen een pijnvrij leven of een leven waarbij de pijn niet meer op de voorgrond staat.  

 

N

Je krijgt een gratis video over een weldadige hoofdbehandeling

N

Je ontvangt een aantal glutenvrije en suikervrije recepten

N

Je ontvangt weetjes over de techniek die ik toepas

Ik ga voor een mooi resultaat!

In mijn praktijk neem ik echt de tijd voor je om te onderzoeken waar de relatie ligt tot jouw klacht.

Op het plaatje links van deze tekst zie je waar de afvalstoffen zijn vrijgekomen op de rug. Al vrij gauw worden deze afvalstoffen meegenomen door de bloedbaan en het lymfesysteem en worden ze afgevoerd. 

Wil je weten welke behandeling voor jou ingezet kan worden, ga dan naar mijn contactpagina en stel je vraag. Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

 

De reden voor mij om elke keer een Guasha behandeling te boeken bij Corry is dat het zo'n ontspanning geeft en de mobiliteit van mijn lichaam toe neemt na elke behandeling!

Plaats hier de shortcode van je formulier