Voorstellen


Over mij

Mijn naam is Corry van Bockel en ik ben in 1965 in Hilversum geboren. 

In 2008 ben ik gestart met de opleiding natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur  en biotensorvaardigheden bij waar ik nog steeds heel veel plezier van heb in mijn praktijk. Daarna volgden de opleidingen medische en psychosociale basisvakken volgens de Plato eindtermen. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk voor natuurgeneeskundig gezondheidsadvies.      

Op de internationale therapeutenbeurs kwam ik in 2014 bij de stand van Harris Sleegers en kreeg ik uitleg over wat de Guasha therapie doet. Harris legde uit dat deze therapie het lichaam ontzuurt, ontgift en zorgt voor een betere doorbloeding en energiedoorstroming.
De behandelingen worden zowel voor het hoofd, de rug, borst, armen en benen ingezet.
Ik wist meteen dit wil ik gaan doen!

Ik ben nu jaren verder en ik ben nog steeds heel blij met mijn beslissing om de opleiding Santai Guasha Therapie bij Harris te gaan volgen. Ik heb inmiddels fantastisch mooie resultaten bereikt. Guasha biedt een breed scala aan behandelprotocollen toegespitst op een groot aantal (pijn)klachten. Ik voel mij gezegend om in mijn fijne praktijkruimte te werken en te  ondersteunen in een proces van herstel.                                                                                     

Het is mijn missie om te laten ervaren hoe geweldig mooi het herstellend vermogen van het lichaam werkt en hoe effectief Guasha hierbij is!  

 

Volg mij op Social Media:

Santai Guasha Therapie - Geldrop

Bij de Santai Guasha® therapie speelt de reflexologie een belangrijke rol. Relexzones zijn huidzones op het lichaam die in verbinding staan met andere lichaamsdelen en organen.
De Santai Guasha therapeut werkt zowel op reflexzones als meridianen, om zowel een gerichte behandeling te geven als om vast te stellen waar in het lichaam zich problemen voordoen, op fysiek als mentaal vlak.

Psycho Sociale Basisvakken bij de Energieschool - Den Bosch

Tijdens deze inspirerende praktijkgerichte lessen word je bewust van de kracht van de geest  en de invloed op de fysieke gezondheid. In deze opleiding wordt holistisch naar de cliënt gekeken.

HBO Medische Basiskennis volgens Plato Eindtermen bij de School voor Homeopathie - Amersfoort

Tijdens de opleiding wordt de medische basiskennis per orgaanstelsel behandeld.

Wil jij af van de zeurende pijn?

Kom ervaren wat Guasha voor jou kan betekenen! Ik ondersteun bij het oplossen van pijnklachten wat de groei in bewustzijn mogelijk maakt op zowel fysiek, mentaal als spiritueel niveau.